BINE AI VENIT LA Centrul Internațional de Conferințe - Palatul Parlamentului

 

Cunoscută sub numele de “Casa Poporului”, locația este situată în centrul istoric și geografic al Bucureștiului și este unul dintre punctele de atracție atât pentru turiștii străini cât și pentru locuitorii României.

Palatul Parlamentului adăpostește mai multe săli impresionante unde de-a lungul timpului s-au organizat cu succes diferite tipuri de evenimente. Solar Energy Bucharest Summit o să se desfășoare în Salonul de Receptii.

SALA Evenimentului

 

STAY INFO Alte facilități

 

Transport

Clădirea Palatului Parlamentului se află situată în partea centrală a Bucureștiului (sector 5), pe locul care astăzi se cheamă Dealul Arsenalului, încadrat de strada Izvor la vest și nord-vest, Bulevardul Națiunile Unite spre nord, Bulevardul Libertății la est și Calea 13 Septembrie la sud. Aceasta se află la 10 minute distanță de Piața Unirii și 20 de minute de Gara de Nord (cu autobuzul 123).

Cum ajungi la locație

Vino la
Romanian Green PPA

Prima conferință de business regională dedicată energiei regenerabile care facilitează întâlnirile între dezvoltatori, investitori, producători, furnizori, traderi de energie și consumatori finali.

9 Octombrie / NORD Events by Globalworth

Plătește în siguranță prin