SPONSOR TESLA Group

 

TESLA Group este partener pentru soluții complexe integrate cu tehnologiile grupului SolarEdge. Companie de tehnologie energetică cu soluții integrate, care furnizează energie stabilă 100% din surse regenerabile,  corporațiilor și comunităților de consumatori.  Sprijină producătorii independenți de energie, prin stabilizarea operațiunilor cu activele de energie regenerabilă din întreaga lume.

Grupul TESLA este un furnizor de soluții energetice complexe care acoperă următoarele activități: producție de sisteme de stocare a bateriilor, integrare de soluții complexe de energie regenerabilă, operare independentă a activelor energetice, ghișeu unic pentru PV & BESS comercial și industrial și dezvoltare de site-uri pentru proiectele din surse regenerabile din UE.

Misiunea noastră este să aducem oamenilor energie durabilă prin noi concepte energetice. Cu produsele și soluțiile noastre, sprijinim dezvoltarea surselor de energie regenerabilă, contribuim la descentralizarea energiei și ajutăm oamenii să devină mai puțin dependenți de sistemele centralizate de energie, distribuție și transport. 

Susținem acțiunile globale cu zero emisii și sustenabilitate și ajutăm industriile să atingă obiectivele de neutralitate a emisiilor de carbon.

 

PLANURI DE VIITOR TESLA GROUP

 

Grupul TESLA a fost selectat ca integrator pilot al noii soluții tehnice bazate pe primul invertor PV SolarEdge montat la sol ORION.

Cu acest prim PV hibrid montat la sol ORION de 100 MWp, stabilim un nou standard care va muta fotovoltaica montată la sol, la scară de utilitate, în era digitală a gestionării operațiunilor, bazată pe utilizarea maximă a datelor operaționale, planificarea previzibilă a energiei, durata de viață extinsă a proiectelor și profituri crescute. pentru investitori.

Despre sisteme de stocare a energiei bateriei BESS

  • Element cheie al conceptului TESLA de surse regenerabile hibride
  • Adăugarea de predictibilitate și garanții de producție la generarea de surse regenerabile
  • BESS TERRA pentru proiecte de dimensiune comercială (sub 500 kWh)
  • BESS SOLIS pentru proiecte de dimensiune industrială (până la 1,5 MWh)
  • BESS VENTUS pentru proiecte la scară de utilitate (peste 2 MWh)