SPONSOR SUN PREMIUM BUSINESS

 

Compania SUN PREMIUM BUSINESS este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 2016 si cuprinde 3 divizii:

  1. SUN Mobility ( distribuitor en-gros de AdBlue, lubrifianti si accesorii auto adblue.business )
  2. SUN Energies ( distribuitor en-gros de echipamente fotovoltaice SunEnergies.ro. ) si
  3. SUN Fashion ( importator direct de genti si accesorii din piele naturala manufacturate in Italia distribuite pe site-ul Carolina.ro).

Prin divizia de energie SUN Energies distribuim panouri fotovoltaice de la producatori consacrati la nivel mondial : JA Solar, DAH Solar, AE Solar si invertoare HUAWEI, FRONIUS, SMA, SUNGROW, GROWATT si Solaredge.

Viziunea noastra

Viziunea noastra este ca prin solutiile integrate pe care le oferim partenerilor, colaboratorilor si clientilor nostri sa contribuim la o viata cat mai sanatoasa si in plus sa protejam natura cat mai mult posibil.

In prezent dezvoltam parteneriate de incredere cu firmele colaboratoare din domeniile in care activam, bazate pe solutii efeiciente si personalizate, adaptate la modelul functional al fiecareia, contribuind astfel la cresterea performantei si a profitului acestora.

Modelul nostru de business, precum si relatiile noastre cu partenerii, colaboratorii si cu clientii nostri sunt construite pe valorile fundamentale care ne definesc atat pe noi ca oameni, dar si ca profesionisti.

 

PLANURI DE VIITOR

SUN PREMIUM BUSINESS

 

SUN Energies www.SunEnergies.ro dezvolta impreuna cu colaboratorii sai proiecte de energie verde pentru toate sectoarele : rezidential, comercial, precum si parcuri fotovoltaice.

Principalele noastre avantaje in piata sunt:

– preturile competitive,

– calitatea superioara a produselor,

– raspundem prompt solicitarilor clientilor,

– oferim solutii personalizate, adaptate proiectelor acestora.