SPONSOR Simtel Team

 

Simtel Team este o companie românească, fondată în 2010 de trei antreprenori români – Iulian Nedea, Sergiu Bazarciuc și Radu Vilău. Compania este listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul bursier SMTL și operează în trei domenii de activitate – energie regenerabilă, telecomunicații și automatizări industriale.

În ceea ce privește domeniul energiei regenerabile, după câțiva ani în care nu s-a construit nimic în acest domeniu, în 2018, Simtel Team a dat startul și noul trend în eficientizarea consumului de energie regenerabilă.

Astfel, în ultimii 3 ani, compania a proiectat și instalat pentru beneficiari peste 30 MWp de centrale electrice fotovoltaice, ce însumează peste 100.000 panouri fotovoltaice. Acestea produc anual peste 37.000 MWh și reduc emisiile de dioxid carbon în atmosferă cu aproximativ 50.000 tone. Parcurile fotovoltaice pe care le operează însumează peste 200 MWp și produc anual 260.000 MWh energie, corespondentul consumului a 73.000 de case/familii într-un an și reduc emisiile de carbon cu aproximativ 350.000 tone/an. Prin urmare, în prezent, Simtel este lider local în acest domeniu.

 

PLANURI DE VIITOR Simtel Team

 

Printre companiile pentru care Simtel Team a proiectat și instalat centrale electrice fotovoltaice se numără Dedeman, Fan Courier, Ikea România, Kaufland România, Penny Market sau Telekom România.

Pentru următorii ani, compania vizează crearea de comunități independente energetic și susținerea companiilor românești în strategia lor de creștere, eliminând impactul negativ generat de prețul energiei.

Aflați mai multe despre companie pe: