SPONSOR Simtel Team

 

Simtel Group este o companie românească, fondată în 2010 de trei antreprenori români – Iulian Nedea, Sergiu Bazarciuc și Radu Vilău. Compania este listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul bursier SMTL și operează în trei domenii de activitate – energie regenerabilă, telecomunicații și automatizări industriale.

În ceea ce privește domeniul energiei regenerabile, după câțiva ani în care nu s-a construit nimic în acest domeniu, în 2018, Simtel Team a dat startul și noul trend în eficientizarea consumului de energie regenerabilă.

SIMTEL Group offers companies a complete and integrated ecosystem, starting with consulting, permitting, construction, maintenance, operation, measurement, control, and energy supply. SIMTEL has designed and installed over 350 MWp of photovoltaic power plants for beneficiaries and has its own 157 MWp portfolio.

 

PLANURI DE VIITOR Simtel Team

 

Printre companiile pentru care Simtel Team a proiectat și instalat centrale electrice fotovoltaice se numără Dedeman, Fan Courier, Ikea România, Kaufland România, Penny Market sau Telekom România.

Pentru următorii ani, compania vizează crearea de comunități independente energetic și susținerea companiilor românești în strategia lor de creștere, eliminând impactul negativ generat de prețul energiei.

Aflați mai multe despre companie pe: