SPONSOR SIMACEK SolaRO

 

SIMACEK SolaRO oferă servicii de curățare pentru eficientizarea sistemelor fotovoltaice.

Compania este unul dintre principalii furnizori de servicii de curățare a panourilor fotovoltaice din România și prima din țară care a oferit servicii robotizate de întreținere. În plus, SIMACEK SolaRO e furnizor autorizat de tratamente și accesorii pentru panouri.

Activitățile companiei au ca obiectiv să eficientizeze producția de energie a panourilor fotovoltaice ale clienților, folosind echipamente certificate de ultimă generație.

Eficientizarea panourilor = Maximizarea profitului

Curățarea regulată și eficientă a panourilor fotovoltaice poate crește eficiența acestora cu 15, până la 70%. Astfel, SIMACEK SolaRO transformă fiecare rază de soare în profituri tangibile.

Serviciile sunt specializate pe eficientizarea producției de energie provenită de la panourile fotovoltaice și asigură obținerea potențialului maxim din investiția realizată în energia regenerabilă.

Tehnologie de vârf pentru rentabilitate crescută

Echipamentele performante și tehnologiile avansate de curățare prelungesc durata de viață a panourilor fotovoltaice și măresc capacitatea lor de generare a energiei. Acest lucru se traduce în venituri mai mari.

Abordarea ecologică a companiei SIMACEK SolaRO contribuie la protejarea mediului, dar și la diminuarea cheltuielilor operaționale, aspecte esențiale pentru sporirea profitabilității investitorilor din domeniul energiei fotovoltaice.

Menținerea și curățarea constantă a panourilor fotovoltaice asigură producția maximă de energie și minimizează pierderile.

Compania răspunde nevoilor personalizate pentru o eficiență sporită. Serviciile personalizate includ curățarea cu roboți și tratamente specializate astfel încât să poată răspunde cerințelor specifice ale fiecărui sistem.

 

SPONSOR Economie de energie și cheltuieli mai mici

 

Toate serviciile și produsele sunt concepute pentru ca fiecare client să facă economie de energie și să reducă semnificativ costurile.

Soluțiile inovatoare garantează că fiecare instalație fotovoltaică funcționează la cea mai înaltă performanță și astfel transformă fiecare oră de soare în beneficii reale pentru proprietari.

Experiența SIMACEK SolaRO

SIMACEK România are o vechime de peste 80 de ani în domeniul facility management și este un jucător puternic pe piața din România. Compania este recunoscută pentru echipa profesionistă, echipamentele de ultimă generație și calitatea serviciilor prestate la nivel național.

Misiunea SIMACEK SolaRO este să ajute proprietarii de instalații fotovoltaice care se confruntă cu probleme în producția de energie regenerabilă cauzată de contaminările și murdăria de pe panourile fotovoltaice. Compania pune la dispoziție atât servicii profesionale, cât și produse specializate care asigură funcționalitatea optimă a panourilor.

Detalii despre companie și servicii găsiți pe https://simaceksolaro.ro/.