SPONSOR Roxtec

 

De la o companie cu sediul într-un garaj…la lider de piață global.

Roxtec a fost înființată în 1990 de Mikael Blomqvist în garajul casei sale din Karlskrona, Suedia. Datorită invenției Multidiameter™, o soluție care a îmbunătățit procesul de etanșare a trecerilor pentru cabluri, sau țevi, compania noastră a înregistrat o creștere impresionantă.

În prezent, oferim soluții de etanșare pentru o gamă largă de aplicații în numeroase industrii. Soluțiile Roxtec se regăsesc în diverse aplicații terestre, marine, sau subterane. Cooperarea noastră strânsă cu clienții creează condiții excelente pentru dezvoltare continuă. Lucrul în echipă ne permite să concepem soluții noi și ne stimulează să explorăm încontinuu piețe noi.

 

Protejarea vieţii şi a bunurilor

Sistemul de etanșare Roxtec oferă protecție la foc, gaze, apă, praf, explozii, rozătoare, schimbări de presiune și temperatură. De asemenea, reduce zgomotul, vibrațiile, uzura materialelor, este disponibil în versiuni pentru probleme de tip EMC, sau medii periculoase (Ex) și pentru punere la masă, împământare sau protecția împotriva fulgerelor.

Sistemul este certificat de cele mai importante autorități de clasificare. Produsele Roxtec numără 285 de certificate, inclusiv IECEx/ATEX și MED, precum și 430 de aprobări și teste înregistrate.

Etanşările sunt folosite în toată lumea pentru a asigura condițiile de protecție, eficienţă şi fiabilitate a activității. De asemenea sunt apreciate pentru procesul simplu de instalare, reducerea dimensiunii trecerii și adaptabilitatea la o gamă diversă de cabluri, țevi metalice și din plastic. Posibilitatea de refolosire a etanșărilor, pentru a adăuga cabluri, sau pentru a executa modificări rapide, simplifică lucrările de întreținere și modernizare.

 

PLANURI DE VIITOR Roxtec

 

Pregătite pentru utilizări viitoare

Sistemul a fost conceput pentru reducerea costurilor, începând din faza de proiectare și construcție, până în faza de întreținere. Kiturile Roxtec sunt prevăzute cu rame rectangulare sau rotunde, unități de compresie separate sau integrate și cu module sau corpuri din cauciuc. Există, de asemenea, etanșări rotunde pentru țevi metalice sau din plastic.

Adaptabilitatea simplifică etanșarea mai multor cabluri și țevi în foarte puține găuri. Etanșările sunt compatibile cu cablurile pre-terminate și au încorporată o capacitate de rezervă. Utilizatorii își pot menține nivelul de competitivitate și pot face față unor necesități și reglementări noi, deoarece este posibilă adăugarea de cabluri și țevi, prelungind durata de utilizare a proiectelor, fără costuri suplimentare pentru materiale.