SPONSOR Despre Restart Energy

 

Restart Energy este cel mai mare furnizor independent de energie electrică pentru consumatori casnici și IMM- uri din România, precum și unul dintre actorii regionali importanți având subsidiare în UK, Germania, Spania și Serbia. 

Misiunea Restart Energy este de a oferi clienților cea mai plăcută experiență de furnizare energie 100% verde, într-un concept digital inovator care împuternicește clientul final să devină nu doar consumator cât și producător de energie.

Restart Energy livrează în prezent peste 500 GWh de energie electrică către peste 50,000 de clienți – persoane fizice și juridice. 

Echipa Restart Energy are o expertiză bogată în dezvoltarea de proiecte fotovoltaice, având la activ peste 500 MW dezvoltați, printre care și cel mai mare parc fotovoltaic din România.

În 2020, Restart Energy a obținut Recordul Mondial Guinness pentru cea mai lungă călătorie cu o mașină electrică în Romania, prin proiectul Electric Tour.

În Ianuarie 2021, Restart Energy a semnat un partenariat cu fond american Interlink Capital Strategies din Washington DC pentru finanțarea dezvoltării a 500 de MW de proiecte regenerabile în România până în 2025, în vederea furnizării de energie 100% verde produsă local către toți clienții finali.

În luna septembrie 2021, după 4 ani de dezvoltare, Restart Energy a lansat un alt proiect unic la nivel mondial, o platformă bazată pe tehnologie proprie de certificare pe blockchain atat a amprentei de carbon cât și a dioxidului de carbon evitat a fi eliminat în atmosferă, precum și de tranzacționare directă între participanți a atributelor de mediu și a energiei regenerabile RED Platform (www.redplatform.com). 

Prin acest proiect, Restart Energy își propune democratizarea accesului la energie ieftină și verde prin acces transparent la energie regenerabilă, direct de la producători pentru consumatorii finali din portofoliu.

 

PLANURI DE VIITOR Soluția Restart Solar Business 2 Business

 

Pentru a veni în întâmpinarea clienților business care doresc să-și reducă cu până la 75% costurile cu energia electrică și să devină sustenabili, am creat soluția “Restart Solar”.

Restart Solar este o soluție “all inclusive” de reducere a costurilor cu energia electrică de până la 75%, prin instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperiș sau la sol pentru asigurarea parțială a consumului propriu de energie. Soluția noastră reprezintă un pachet complet de servicii pentru proiectare, instalare și operarea instalației, inclusiv acces la soluții de finanțare personalizată, astfel încât clienții să nu aibă nicio bătaie de cap.

Restart Energy oferă consultanță gratuită clienților pentru analiza potențialului solar, pregătește oferta care conține și soluții de finanțare, se ocupă de proiectare, avizare, livrare și instalare echipamente precum și de operare și mentenanța centralei solare.