SPONSOR RENOVATIO SOLAR

 

Renovatio Solar este o companie românească lider în domeniul soluțiilor de energie fotovoltaică și tehnologie verde. Compania oferă servicii personalizate, de la consultanță și proiectare, până la implementare și întreținere, atât  pentru clădiri comerciale și industriale  cu capacități între 50 – 5000kWp cât și mari parcuri fotovoltaice cu capacitate între 5-100MWp.

Renovatio Solar gestionează capacitate de producție din portofoliu propriu cât și al clienților prin  proiecte în România și în afara țării, cu o capacitate instalată totală de peste 350 MW. Compania este recunoscută pentru calitatea produselor și serviciile oferite, precum și pentru angajamentul său față de protejarea mediului înconjurător.

Renovatio Solar face parte dintr-un eco sistem complet, Renovatio, pionier în industria energiei regenerabile din România, cu o experiență vastă în dezvoltare, EPC, generare, comercializare, furnizare și management al activelor în energie regenerabilă, ceea ce o face un jucător de încredere pe piața energetică din România și nu numai.

Cu o experiență de peste 10 ani în furnizarea de active de energie regenerabilă de calitate, în conformitate cu standardele internaționale, scopul Renovatio Solar este să creăm și să consolidăm un mediu de afaceri durabil, care să ofere excelență operațională și performanță în sectorul energetic.

 

 

PLANURI DE VIITOR RENOVATIO SOLAR

 

Investițiile prezente sunt un vector pentru un viitor mai curat; prin urmare, Renovatio Solar se angajează să continue investițiile în surse regenerabile și continuă să urmărească inovarea în tehnologii curate.

Compania are o viziune clară și ambițioasă pentru viitor, concentrându-se pe dezvoltarea, instalarea și întreținerea sistemelor de energie solară, cu scopul de a reduce dependența de sursele de energie tradiționale și de a îmbunătăți sustenabilitatea mediului. Planurile de viitor ale Renovatio Solar sunt îndrăznețe și se bazează pe o abordare strategică pentru a transforma industria energiei solare și pentru a oferi soluții inovatoare adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client si totodată construite astfel încât sa maximizeze eficiența și rentabilitatea.

Cel mai amplu proiect al Renovatio Solar pentru anul 2023 este construcția unui parc fotovoltaic de mari dimensiuni cu o capacitate totală de 50MW. Până în prezent au fost instalate peste 17800 panouri fotovoltaice cu o putere de 11.7MW.  Acest proiect este unul dintre cele mai mari proiecte solare din țară și va aduce beneficii semnificative comunității și mediului înconjurător.