SPONSOR ProCredit Bank TEAM

 

ProCredit Bank, singura bancă comercială din România cu acționariat 100% german, este orientată spre dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii. ProCredit Bank este o bancă verde, digitală, care prioritizează doi piloni importanți pentru societate, cel financiar și cel de sustenabilitate. Misiunea băncii este de a deveni un catalizator pentru schimbarea durabilă, oferind printre altele, soluții pentru eficiență energetică sau instalații fotovoltaice.

Suntem pionieri în oferirea de credite verzi și soluții de dezvoltare sustenabilă încă din 2014. Banca noastră finanțează și promovează activ investițiile în eficiența energetică și energie regenerabilă, cât și alte măsuri prietenoase cu mediul precum agricultura sustenabila , prioritizând astfel doi piloni importanți pentru societate, cel financiar și cel de mediu.

 

 

 

PLANURI DE VIITOR ProCredit Bank

 

Anul acesta, ProCredit Bank sărbătorește 20 de ani de activitate locală. De-a lungul celor două decenii, banca a acordat credite în valoare de peste 2 miliarde EUR către clienții IMM. Digitalizarea a jucat un rol important în dezvoltarea instituției în ultimii ani, ProCredit Bank devenind prima bancă din România care a introdus conceptul de sucursale “cashless”.

ProCredit Bank nu finanțează companiile cu modele de business nesustenabile, fiecare client trece printr-un proces de evaluare a impactului pe care îl are asupra mediului sau la nivel social. Dincolo de analiza bonității financiare, ProCredit Bank se asigură că fiecare client creditat are un impact echilibrat sau pozitiv asupra mediului.

Totodată, banca furnizează servicii bazate atât pe înțelegerea situației fiecărui client, cât și pe o analiză financiară solidă, descurajând astfel îndatorarea excesivă a clienților.