SPONSOR Parapet

 

Parapet reprezintă una dintre cele mai importante companii românești de construcții din domeniul energiei fotovoltaice, cu sedii în Cluj-Napoca și Nurnberg. Este fondată și condusă de antreprenori români cu experiență în servicii EPC și în realizarea de proiecte mari fotovoltaice. Compania are un portofoliu de peste 150 de șantiere finalizate, cu o capacitate totală instalată de aproximativ 750 MWp, dezvoltate în 15 țări din Europa și Asia.

 

Parapet asigură servicii la cheie, precum și lucrări în diferite stadii ale proiectelor. Oferă soluții personalizate pentru instalarea de sisteme fotovoltaice și execuția integrală a proiectului, de la concept până la servicii de mentenanță.

 

PLANURI DE VIITOR Parapet

 

Compania are în spate echipe cu experiență vastă în implementarea de proiecte mari fotovoltaice, formate din experți PV, ingineri, tehnicieni, consultanți inclusiv pentru proiecte cu finanțare nerambursabilă. Totodată, aceasta folosește tehnologii avansate și adaptate nevoilor sectorului energetic, cele mai eficiente panouri fotovoltaice furnizate de companii de top în domeniu. Parapet investește în permanență în echipamente, având una dintre cele mai mare flote de utilaje speciale pentru construcția de parcuri fotovoltaice, adaptate inclusiv condițiilor dificile de muncă.