SPONSOR Meyer Burger

 

Meyer Burger este o firmă elevețiană înfințată în anul 1953 ce și-a început activitaea în industria ceasurilor de lux.

În 1981 Meyer Burger intră în industria solară ca producător de echipamente și devine unul dintre cei mai importanți producători de technologie pentru industria solară.

Marea majoritate a modulelor solare produse astăzi la nivel mondial se bazează pe tehnologii dezvoltate de Meyer Burger.

În 2020 Meyer Burger devine un producător de celule și panouri solare folosind toată experiența pe care a dezvoltat-o în ultimii 40 de ani în industria solară.

Astăzi Meyer Burger produce celule solare și panouri premium de înaltă eficiență bazate pe technologia  heterojuncție împreună cu un brevet propriu de conectare a celulelor solare numite smart wire conection.

 

Celule și panourile produse de Meyer Burger sunt Made în Germany și oferă înalte standarde  de calitate (aflate în garanție). Panourile noastre au o durată de viață de 30 de ani și sunt de trei tipuri ,white,black si glass glass cu o eficienta care ajunge pana al 21,8 %.

Panourile Meyer Burger sunt perfecte pentru orice tip de instalație și reusesc să dea o producție foarte mare de energie și pentru foarte mult timp.

 

Vrei să afli ce este nou în domeniul energiei solare?

Abonează-te la newsletter

Ia-ți biletul la SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT. Rezervă-ți locul la SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT

INDIVIDUAL PASS

90euro + TVA
  • Participare la eveniment
  • Acces la informații și materiale de prezentare
  • Networking 1
  • Business matching
  • Cofee break și lunch