SPONSOR INOESY

 

Fondata in anul 2009, in cadrul Parcului Stiintific si Tehnologic TEHNOPOLIS Iasi, INOESY SRL este o companie romaneasca activa in special in domeniul meteorologiei si monitorizarii calitatii mediului. De asemenea, INOESY SRL este furnizor de instrumente si solutii tehnologice inovatoare pentru laboratoare de cercetare din diverse domenii.

Fiind partener autorizat al unor producatori de renume mondial din tari precum Germania, Elvetia, Franta, Olanda, Statele Unite ale Americii, Japonia, INOESY SRL a reusit, prin intermediul echipei de experti, sa devina lider pe piata din Romania in domeniul in care activeaza.

logo inoesy

Prin participarea la a doua editie a SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT, INOESY SRL doreste popularizarea unor solutii high-tech de monitorizare a parcurilor fotovoltaice. Avand in componenta statii meteorogice (produse de Lufft Germania) si piranometre (produse de Kipp&Zonen Olanda), solutiile prezentate sunt adaptate cerintelor si recomandarilor din standardul international IEC61724-1:2021.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.inoesy.com

 

Vrei să afli ce este nou în domeniul energiei solare?

Abonează-te la newsletter

Ia-ți biletul la SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT. Rezervă-ți locul la SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT

INDIVIDUAL PASS

90euro + TVA
  • Participare la eveniment
  • Acces la informații și materiale de prezentare
  • Networking 1
  • Business matching
  • Cofee break și lunch