SPONSOR FORTZA SOLAR

 

Fortza.ro, companie specializată în producția și comercializarea de accesorii pentru construcții este prezentă pe piața din România din 1997. Pentru că suntem într-o continuă adaptare la nevoile pieței, am deschis o nouă linie de producție în vederea realizării de sisteme de susținere destinate parcurilor fotovoltaice.

Oferim clienților soluții complete, pornind de la studiul de caz (amplasarea geografică, proprietățile solului etc) și proiectarea tridimensională personalizată.

Toate structurile metalice principale sunt produse și testate cu strictețe în atelierele noastre, ceea ce ne permite o monitorizare atentă a etapelor de fabricație. Oțelul  galvanizat S350 Z275 este de calitate înaltă și corespunde în totalitate cerințelor europene în domeniu privind protecția împotriva coroziunii. Rezistența la vânt, zăpadă și seism este conformă normelor Eurocode EN 1993.

Particularitatea sistemului pe care îl propunem clienților noștri constă în posibilitatea  de a asambla rapid componenetele, doar prin montarea șuruburilor, indiferent de anotimp.

 

PLANURI DE VIITOR FORTZA SOLAR

 

FORTZA SOLAR se adresează investitorilor în domeniul energiei solare care urmăresc o utilizare exclusiv comercială sau duală, conexă unei activități agricole, dar și celor ce doresc extinderea parcurilor fotovoltaice deja existente.

Capacitatea mare de producție pe care o avem la dispoziție, atelierele cu o suprafață totală de 15 000 mp, utilajele moderne și personalul înalt calificat ne permit să oferim cele mai eficiente soluții, dar și termene rapide de livrare, indiferent de complexitatea și de dimensiunea proiectului solicitat de client.