SPONSOR ENEVO Group

 

Your Trusted Partner in Sustainability, Power and Automation

ENEVO Group, companie de inginerie cu capital 100% românesc, a fost fondată în 2014, având obiective ambițioase în segmentul energetic, cu focus pe: Sisteme de Protecție și Control, sisteme SCADA și DCS pentru generarea, transmisia și distribuția energiei, respectiv Automatizări Industriale.

Anii de activitate concentrează peste 70% din business în proiecte internaționale în afara României, devenind un furnizor cunoscut în zece țări, cu patru birouri regionale – România, Germania, Arabia Saudită și o echipă de peste 150 de profesioniști. Compania este în prezent un furnizor consacrat de soluții complete în industria energiei regenerabile locale și regionale și oferă servicii integrate pentru segmentul de transport și distribuție a energiei electrice, securitate cibernetică și automatizări.

Una dintre direcțiile principale ale ENEVO Group este de a dezvolta și implementa servicii inovatoare pentru a aduce valoare adăugată companiilor din segmentul utilităților – local și internațional, respectiv de a crea și genera soluții revoluționare pentru toate ecosistemele energetice și în securitatea cibernetică.

 

PLANURI DE VIITOR ENEVO Group

 

ENEVO Group deține 5 linii de business care se completează sinergic cu scopul de a oferi servicii 360 partenerilor noștri precum și pentru a putea genera soluții adaptate specificului fiecprui business, furnizând astfel avantajul competitiv de care au nevoie pentru a face față provocărilor.

Grupul ENEVO este aliniat integral obiectivelor globale cu privire la sustenabilitate, acționând în direcția unui consum din ce în ce mai responsabil și eficient de energie precum și cât mai neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Compania sprijină tranziția industriilor către digitalizare și automatizare, contribuind activ prin serviciile sale la evoluția și dezvoltarea internă a entităților juridice în vederea atingerii unui nivel ridicat de eficiență, respectiv independență energetică.

logo enevo