SPONSOR ECI Solar

 

ECI Solar a fost fondată de o echipă de ingineri cu experiență vastă în domenii precum industria nucleară, petrol și gaze, industria navală, construcții civile și industria energiei regenerabile.

Experiența acumulată în calitate de Contractor EPC a făcut ca ECI să crească și să devină un reper pe piața din România pentru soluțiile de energie regenerabilă livrate la cel mai înalt nivel.

Misiunea ECI Solar este de a facilita tranziția la energia verde, punând în același timp nevoile și încrederea clienților noștri în centrul businessului. Echipa noastră este formată din peste 80 de profesioniști calificați și peste 8 ani de experiență în proiecte mari de construcții. Scopul principal al echipei noastre este adăugarea de calitate și valoare proiectelor.

 

Portofoliul de clienți al ECI măsoară peste 120 MW livrați în domeniul fotovoltaic, iar lista noastră de clienți include companii multinaționale, IPP, fonduri de investiții, companii românești și autorități publice.

 

Suntem o adevărată companie EPC și avem oamenii, echipamentele și know-how-ul pentru a face toate operațiunile specifice centralelor fotovoltaice de la „GREEN FIELD” la „OPERAȚIONAL ȘI MENTENANȚĂ”.

La ECI Solar suntem mândri de faptul că am fost prezenți în cele mai mari parcuri fotovoltaice din România cu cel puțin un serviciu bine asigurat, dar și de faptul suntem considerați un partener de încredere de colaboratorii noștri, care continuă să se bazeze pe serviciile noastre.

Misiunea noastră este dedicată furnizării de soluții de energie regenerabilă care îndeplinesc cele mai importante 4 puncte cheie: TIMP, BUGET, SIGURANȚĂ și CALITATE.