SPONSOR Best Tools Company

 

Compania Best Tools activează pe piața din România înca din anul 2006 în calitate de importator și distribuitor de echipamente și utilaje profesionale, deținând o experiență îndelungată atât în domeniul vânzărilor, cât și în cel al serviciilor post-vânzare și al închirierilor de grupuri electrogene.

Activitatea firmei a început cu două divizii: cea de echipamente de curățenie și divizia de echipamente pentru construcții. În timp, compania s-a dezvoltat prin înființarea a încă trei departamente: unul care este implicat în domeniul energiei – cu accent pe grupurile electrogene și sistemele de stocare, un altul ce se ocupă cu importul și distribuția utilajelor de salubrizare și un departament care oferă soluții complete pentru managementul deșeurilor.

Best Tools Company este unic importator și distribuitor în România a mai multor lideri de piață la nivel mondial în domenii precum managementul deșeurilor, grupuri electrogene, stocarea energiei, echipamente de curățenie stradală sau construcții. Pentru toate industriile în care este implicată, Best Tools oferă servicii post vânzare complete, având specialiști pregătiți să intervină în cel mai scurt timp oriunde în România și în țările vecine.

În ultimii ani, Best Tools Company a investit în dezvoltarea diviziei „Energie”, realizând parteneriate cu producători importanți de sisteme pentru stocarea energiei electrice, cum ar fi iNOVAT Energy Storage Solutions.

 

PLANURI DE VIITOR Best Tools Company

 

iNOVAT a fost fondată, în Turcia, pentru a răspunde la creșterea rapidă a industriei de stocare a energiei, cu scopul de a concepe și oferi soluții inovatoare în domeniu.

Principalele obiective ale companiei sunt de se folosi de cele mai bune practici din industrie în activități de proiectare, inginerie, producție, achiziții, cercetare și dezvoltare.
Problemele legate de aprovizionarea cu energie și calitatea energiei continuă să submineze multe industrii, în ciuda capacităților de producție de înaltă calitate. Aceste capabilități trebuie transformate într-un avantaj competitiv prin reducerea orelor de oprire și a timpului necesar pentru a redeveni operaționale.

Avantajele sistemelor de stocare a energiei și funcțiile oferite sunt capabile să creeze beneficii pentru industrii în general, de la instalații de producere a energiei regenerabile, la rețele de transport/distribuție și puncte de consum de volum mare/înaltă tensiune.

Pe termen scurt, Best Tools Company țintește să-și consolideze statutul de integrator de proiecte în domeniul energiei: de la soluții de back-up până la sisteme alternative de producere a electricității și stocarea acesteia, pentru toate industriile care pot beneficia de astfel de soluții.