SPONSOR ASTRONERGY TEAM

 

Chint New Energy a fost fondată în 1984 și este un furnizor lider global desoluții inteligente de energie cu un reţea extinsă de afaceri în peste 140 de țări cu peste 30.000 de angajati și un venit anual din vânzări de peste 15,8 miliarde USD. Compania oferă utilizatorilor o varietate de soluții de alimentare cu energie curată, cum ar fi generarea de energie fotovoltaică, răcirea combinată, încălzirea și generarea de energie, generarea de energie din biomasă și energia cu hidrogen.

Produsele modulare Chint au trecut de sistemul global de certificare a pieței principale și sunt exportate în peste 50 de țări și regiuni din întreaga lume și sunt profund integrate în lanțul global al industriei noii energie.

Până în prezent, puterea fotovoltaică instalată cumulativă a companiei în lume a ajuns la 8 GW, ceea ce este în fruntea țării; cu cei 38 de ani de cultivare profundă a grupului în domeniul energie, Chint New Energy a devenit lider în industrie atât cu integrarea sistemelor, cât și prin tehnologie. O nouă întreprindere energetică cu avantaje integrate.  
În același timp, sub promovarea strategiei Chint de „un nor și două rețele”, Chint New Energy se străduiește să construiască fabrici inteligente, cu aspect în Hangzhou, Haining, Thailanda și în alte locuri. Încă din 2016, Chint Smart Factory a fost premiat cu „Demonstrația de fabricație inteligentă chino-germană” de către Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației. În 2020, compania a câștigat primul lot de „întreprinderi demonstrative pilot fotovoltaice inteligente” acordat de Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației, ajungând la liderul nivelul de inovare și dezvoltare în producția inteligentă internă.
 

PLANURI DE VIITOR ASTRONERGY

 

Chint New Energy aplică energie solară curată clădirilor pentru a facilita dezvoltarea clădirilor verzi și conservarea energiei și a implementat multe proiecte de generare a energiei fotovoltaice pe acoperișuri tradiționale industriale, comerciale și rezidențiale. 

În ultimii ani, a explorat în mod activ domeniul fotovoltaic integrat al clădirilor (BIPV), folosind tehnologia fotovoltaică distribuită pentru a înlocui acoperișul instalațiilor industriale tradiționale, ceea ce nu numai că aduce proprietarilor beneficii de generare a energiei, dar le și economisește costuri suplimentare, cum ar fi investițiile, întreținerea și înlocuirea acoperișurilor plantelor, reducând costul total al clădirii, generând astfel o nouă valoare.