DEVINO PARTENER LA SEBS 2025

 

Solar Energy Bucharest Summit este primul eveniment care va reuni cererea cu oferta în domeniul energiei solare. Modul în care îți prezinți produsele și serviciile este statement-ul companiei tale în fața unui public interesat de informații și de încheierea unor afaceri profitabile. Toți sponsorii noștri vor avea un stand de prezentare unde își vor putea promova produsele sau serviciile și vor cunoaște potențiali parteneri de afaceri.

Solar panel

PARTENERI STRATEGICI

 

Organizația Patronală a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România, are 114 de membri – producători de energie din surse regenerabile cu putere instalată totală de aproximativ 2000 MW, ce reprezintă investiții în sectorul energetic din România de aproximativ 3 miliarde de Euro.

Patres promovează, susține, apără șI reprezintă interesele producătorilor de e-sre.

Patres se dedică reprezentării tuturor companiilor membre care vor să dezvolte proiecte de energie regenerabilă.

Patres se implică în susținerea punctelor de vedere ale membrilor la nivel instituțional șI decizional.

Patres a devenit “vocea” producătorilor esre.

mesia

Asociația Industriei Solare din Orientul Mijlociu – MESIA, este singura asociație solară non-profit care reunește întregul sector solar din regiunea Orientului Mijlociu și Africii de Nord (MENA). Scopul MESIA este de a:

  • Promova oportunitățile industriei de energie solară în întreaga regiune
    Colabora, în calitate de partener de marketing și conținut, cu membrii și partenerii locali, regionali și internaționali
  • Organiza webinarii educaționale, evenimente și ateliere pentru profesioniștii din domeniul solar
  • Elabora rapoarte despre tendințele pieței, cele mai recente tehnologii, standarde și cele mai bune practici
  • Sprijini membrii și partenerii prin diverse activități offiline și digitale
  • MESIA are peste 80 de membri locali, regionali și internaționali, precum și parteneri cheie din întreg lanțul valoric solar:
    • EPC, integratori, subcontractanți, consilieri tehnici, firme de avocatură, producători de componente, investitori/creditori/fonduri, furnizori de componente/agenți de componente sau distribuitori sau media din industrie și furnizori de conținut/cercetare. Acestea includ companii precum ACWA Power, Synergy Consulting, Huawei, Sungrow, Pure Energy, NES Fircroft, FTC Solar, Arabian Qudra, Desert Technologies, JA Solar, Trina Solar, Jinko Solar, Tenka Solar, LESSO, LONGi și Jakson Green.

AHK România (Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană), înfiinţată în septembrie 2002, este reprezentanță oficială a economiei germane în România și numără peste de 600 de firme membre.

Prin serviciile pe care le oferă și evenimentele pe care organizează, AHK România susţine firmele germane la intrarea lor pe piaţa românească şi, în egală măsură, este partenerul de încredere pentru companiile româneşti interesate de piaţa germană. Mai multe informații găsiți în pagina de internet: www.ahkrumaenien.ro. Ne găsiţi de asemenea pe Facebook, LinkedIn / ahkromania și YouTube.
De la 1 ianuarie 2020, în cadrul AHK România funcționează și Centrul de competență pentru Republica Moldova. Dorim astfel să intensificăm relațiile de afaceri între companii din România, Republica Moldova și Germania și să contribuim semnificativ la dezvoltarea economică a Republicii Moldova.

Principalul obiectiv este de a pune în legătură oameni de afaceri și companii din cele trei țări pentru a stabili relații de afaceri durabile și pentru a asigura transferul de tehnologie.

AFLĂ CARE Este pachetul potrivit pentru tine.

Contactează-ne pentru prezentare.