fbpx

03

04

Aprilie 2024

SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT

Evenimentul în care investitorii și consumatorii se întâlnesc pentru a construi viitorul energiei regenerabile din România

Starting in:

00 d
00 h
00 m
00 s

Participant

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. 

Expozant

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. 

Expozant

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. 

La ce să te aștepți
de la ediția 2024?

expozanți
+
speakeri
+
zone de netwoking

BINE AI VENIT LA România, Palatul Parlamentului

 

Despre
Solar Energy Bucharest Summit

Solar Energy Bucharest Summit este un eveniment regional, un spațiu creat pentru profesioniștii care văd România ca o piață dinamică, cu un potențial ridicat pentru investiții. În cadrul evenimentului vor fi prezente companii care își vor prezenta serviciile și produsele către un public specializat, format din dezvoltatori, investitori și mari consumatori.

 • Ediții anterioare

 • Companii care au expus

 • Pachete de sponsorizare

Ești interesat să expui la Solar Energy Bucharest Summit? Cere mai multe detalii

LOREM IPSUM UN TITLU LEGAT DE ȘTIRI

Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).

 
https://solarenergy-expo.ro/author/yellows/

Soluții pentru siguranța sistemului energetic național în procesul de tranziție către energie regenerabilă

Virgiliu Ivan, directorul UNO-DEN din cadrul Transelectrica, a vorbit în cadrul conferinței Solar Energy Bucharest Summit despre provocările care vizează siguranța sistemului energetic național, în perioada de tranziție către energie regenerabilă. ‘’Provocările sunt foarte mari în această perioadă de tranziție, de integrare a energiilor regenerabile în Sistemul Energetic. Se intenționează ca până în anul 2030 să integrăm încă 10.000 de

https://solarenergy-expo.ro/author/yellows/

Impozitarea pierderii afectează negativ investitorii din sectorul energiei regenerabile

Martin Moise a prezentat în cadrul evenimentului Solar Energy Bucharest Summit principalele provocări ale industriei energiei regenerabile din România. Fondatorul Patres a accentuat nevoia unei legislații care să fie în concordanță cu noul design de producție, necesitatea sprijinirii prosumatorilor și implementării soluțiilor de stocare a energiei. Aceste trei măsuri sunt esențiale pentru dezvoltarea durabilă a sectorului energetic. Modul de calcul

https://solarenergy-expo.ro/author/yellows/

Colaborarea între instituții și companii este necesară pentru exploatarea energiei regenerabile

În cadrul celei de-a doua ediții a Solar Energy Bucharest Summit, fostul vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul energiei, Zoltan Nagy-Bege, a evidențiat angajamentul ANRE în sprijinirea dezvoltării durabile a energiilor regenerabile. Nagy-Bege a explicat că potențialul României în domeniul producției de energie regenerabilă poate fi exploatat numai prin atragerea de noi investiții în domeniu. Pentru  ca investitorii

Teme de discuție

 • Autoconsumul din energie solară în contextul volatilității pieței. Putem produce energie electrică la un cost controlat pe termen lung?

 • Noile norme tehnice privind stocarea de energie.

 • Care sunt tendințele care pot face panourile solare și mai rentabile și durabile decât cele din prezent.

 • Fezabilitatea economică a proiectelor solare conectate la rețeaua de transport de 400kV.

 • Propuneri legislative privind dezvoltarea de proiecte pentru producerea energiei din surse regenerabile pe suprafețe agricole cu suprafețe mai mari de 50 ha.

 • Utilizarea în regim dual a terenurilor – Agrisolar

 • Soluțiile de agregare pentru producătorii de energie regenerabilă

 • Identificarea de capacitate de evacuare disponibilă a rețelei de energie – Investiții în rețele.

 • Modul de calcul al contribuției la Fondul de Tranziție Energetică

 • Când se deschid noile apeluri pentru proiecte finanțate din Fondul de Modernizare?

 • Când va implementa România Contract for Differences?

 • Soluții stocare de energie

Vrei să afli ce este nou în domeniul energiei solare?

Abonează-te la newsletter

Vino la
Romanian Green PPA

Prima conferință de business regională dedicată energiei regenerabile care facilitează întâlnirile între dezvoltatori, investitori, producători, furnizori, traderi de energie și consumatori finali.

Ediția următoare: 15 Februarie 2024

Plătește în siguranță prin
× WhatApp Help