fbpx

SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT

03 - 04 Aprilie 2024 / Palatul Parlamentului, România

Mihai Toader-Pasti

Mihai Toader-Pasti

Fondator towards0 & ÎntreVecini

Expert ESG cu 13 ani experiență în sustenabilitate, Mihai Toader-Pasti este fondatorul towards 0 - companie care accelerează transformarea sustenabilă ESG pentru companii și orașe, și fondatorul ÎntreVecini - o organizație non-profit care creează o rețea descentralizată de microcomunități offline producătoarea de energie solară, la bloc, în toată România, în jurul activitiăților de sustenabilitate.

În trecut Mihai a ocupat roluri de coordonare în EFdeN, energiaTa, Future Energy Leaders România și Global Shapers Bucharest Hub, comunitate fondată de World Economic Forum. De asemenea; a fost responsabil de capitolul de implementare al Raportului Administrației Prezidențiale „Educația privind schimbările climatice și mediul în școli sustenabile”.

Mihai a făcut parte din boardul de Strategie și Comunicare al World Energy Council și a fost Climate Regional lead la Global Shapers, este Obama Leader 2023, Fellow Climate Reality și Aspen Institute Romania și a fos inclus în Forbes Europe 30 sub 30, JCI 10 Outstanding Young Persons of the World și BIZ Campionii Inovației.

Este certificat ca LEED Green Greater, PHi Passive House Designer, Living Future Institute AP, ITC Infrared Level 1 și a urmat cursuri de sustenabilitate, schimbări climatice, economie și digitalizare la Harvard, Cambridge, Stanford si ESCP Paris.

Mihai crede că viitorul orașelor rezidă într-o relație simbiotică între mediul construit, oameni și natură, care conectează tehnologia, cultura și emoțiile sociale, pentru o experiență de viață mai bună și mai responsabilă.

14:00 - 16:00

PANEL III

Forța de muncă și resursă umană necesară pentru realizarea proiectelor ERES până în 2030. Cum alegem un constructor, coduri de bune practici.

Moderator: Mihai Toader Pasti, Fondator towards0 & ÎntreVecini

ro_RO
× WhatApp Help