fbpx

SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT

03 - 04 Aprilie 2024 / Palatul Parlamentului, România

George Achim

George Achim

CEO GTA Energy

George Achim este un antreprenor cu o experiență vastă în lumea afacerilor. Începând din 2014, el și-a urmat pasiunea pentru antreprenoriat, parcurgând toate etapele de debut ale unui business. Din dorința de a aduce un aport semnificativ pe piața de business, George a început să-și contureze drumul.

Înainte de a deveni antreprenor, George a acumulat aproximativ 15 ani de experiență ca agent și manager de vânzări. Această experiență l-a ajutat să înțeleagă mecanismele vânzărilor și să dezvolte abilități solide în domeniul comercial.

În calitate de CEO al GTA Energy, George Achim demonstrează abilități remarcabile de comunicare și este recunoscut ca un lider puternic. El este într-o continuă căutare de idei și modalități de a-și îmbunătăți afacerea, fiind cunoscut pentru creativitatea și energia sa.

Nu renunță ușor și caută mereu oportunități de a deveni mai bun în tot ceea ce face. El este dornic să inspire generațiile noi prin tot ceea ce realizează, transmițând astfel un exemplu de determinare și ambiție în lumea afacerilor.

ro_RO
× WhatApp Help