fbpx

SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT

03 - 04 Aprilie 2024 / Palatul Parlamentului, România

Alexandra-Maria Bocșe

Alexandra-Maria Bocșe

Consilier de Stat - Departamentul Climă și Sustenabilitate

Alexandra Bocșe este Consilier de Stat și conduce Departamentul Climă și Sustenabilitate din cadrul Administrației Prezidențiale. Departamentul îndeplinește funcții de analiză, face recomandări de măsuri și setări de direcție națională în domeniile tranziției verzi, adaptării la schimbările climatice, finanțării verzi și educației pentru mediu și climă.

Anterior alăturării Administrației Prezidențiale, Alexandra Bocșe a lucrat în analiză și cercetare pe domeniile Afacerilor Europene și Internaționale, Guvernanței Energiei și Politicii Economice Internaționale a Mediului și Climei în cadrul unor organizații academice și interguvernamentale (Universitatea din Cambridge, LSE, instituții europene și din sistem ONU, etc.). Alexandra Bocșe a absolvit în 2017 un Doctorat la Universitatea din Cambridge cu o lucrare pe guvernanța energiei în context european.

14:00 - 16:00

PANEL III

Forța de muncă și resursă umană necesară pentru realizarea proiectelor ERES până în 2030. Cum alegem un constructor, coduri de bune practici.

Moderator: Mihai Toader Pasti, Fondator towards0 & ÎntreVecini

ro_RO
× WhatApp Help