SPONSOR RESS – Renewable Energy School of Skill

 

RESS – Renewable Energy School of Skills este cel mai mare centru de formare profesionala pentru surse regenerabile de energiei din Sud-Estul Europei, si care are cursanti de peste 20 de nationalitati din majoritatea tarilor Europene.

Centru de pregatire a inceput activitatea acum 10 ani prin cursuri GWO pentru industria eoliana din Romania si Europa si acum 3 ani de zile a inceput predarea mai multor cursuri si pentru cei care se ocupa de instalarea si mentenanta parcurilor fotovoltaice. Centru de pregatire are 2 locatii principale in Constanta si Petrosani si 3 locatii secundare in Bucuresti in cadrul Universitatii Politehnice, Arad in cadrul celui mai mare parc fotovoltaic din Europa cu o capacitate aprobata de 1044MW si un centru temporar in Galati.

Incepand cu anul 2021, RESS coordoneaza proiectul RENEWACAD, program de reconversie profesionala a angajatiilor din zonele afectate de tranzitia energetica, inclusive mineri. Prin acest proiect, s-a finalizat cu succces calificarea a peste 800 de angajati in instalare de panouri fotovoltaice si mentenanta parcurilor eoliene si fotovoltaice, s-au organizat impreuna cu RWEA – Asociatia Romana de Energie Eoliana si RPIA – Asociatia Industriei Fotovoltaice din Romania vizite la parcuri eoliene si fotovoltaice si s-au organizat diverse evenimente de promovare a cursurilor de formare profesionala adaptate industriei regenerabile din Romania. Puteti afla mai multe informatii despre acest proiect pe site-ul www.renewacad.eu .

 

SPONSOR RESS – Renewable Energy School of Skill

 

RESS – Renewable Energy School of Skills are o vasta gama de cursuri organizate in toate centrele din Romania cu specilizari pentru parcuri si turbine eoliene, fotovoltaice, stocare cu baterii si diverse cursuri pentru top si middle management pentru organizatii care au nevoie de formare continua.
Puteti gasi oferta noastra de cursuri pe site-ul www.gwo-training.eu .

Cele mai solicitate cursuri sunt cele de:

  • Piata de energie regenerabila din Romania
  • Instalarea turbinelor eoliene
  • Instalator Panouri Fotovoltaice
  • Mentenanta parcurilor eoliene si fotovoltaice
  • Prognoza meteo si prognoza de productie pentru RES

Pentru a cere o oferta complete va rugam sa ne contactati la adresa : alina@gwo-training.eu

Vrei să afli ce este nou în domeniul energiei solare?

Abonează-te la newsletter

Ia-ți biletul la SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT. Rezervă-ți locul la SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT

INDIVIDUAL PASS

90euro + TVA
  • Participare la eveniment
  • Acces la informații și materiale de prezentare
  • Networking 1
  • Business matching
  • Cofee break și lunch

Vino la
Romanian Green PPA

Prima conferință de business regională dedicată energiei regenerabile care facilitează întâlnirile între dezvoltatori, investitori, producători, furnizori, traderi de energie și consumatori finali.

Ediția următoare: 15 Februarie 2024

Plătește în siguranță prin