SPONSOR Eurowind Energy

 

Eurowind Energy este un important dezvoltator și operator danez de proiecte eoliene, solare și hibride, cu sediul în Hobro, Danemarca.

Cu peste 400 de angajați în 15 țări europene și în SUA, obiectivul companiei este acela de a crea un viitor alimentat doar cu energie regenerabilă, prin investiții în proiecte de acest fel.

Generarea de energie electrică curată și fiabilă este elementul central în tot ceea ce face Eurowind Energy. Prin acțiunile sale, compania urmărește să facă energia regenerabilă accesibilă pentru mai mulți oameni din întreaga lume și, prin aceasta, să aibă un impact solid asupra provocării climatice globale.

 

PLANURI DE VIITOR Eurowind Energy

 

De asemenea, Eurowind Energy își propune să joace un rol semnificativ în viitoarea societate energetică și în tranziția ecologică, pe baza unui efort dedicat și concentrat asupra dezvoltării, construcției, operării și optimizării energiei regenerabile, inclusiv asigurarea integrării diferitelor surse de energie (tehnologii PtX) în parcurile sale energetice.

Eurowind Energy este prezent pe piața din România din anul 2011.

Vrei să afli ce este nou în domeniul energiei solare?

Abonează-te la newsletter

Ia-ți biletul la SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT. Rezervă-ți locul la SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT

INDIVIDUAL PASS

90euro + TVA
  • Participare la eveniment
  • Acces la informații și materiale de prezentare
  • Networking
  • Business matching
  • Cofee break și lunch

Vino la
Romanian Green PPA

Prima conferință de business regională dedicată energiei regenerabile care facilitează întâlnirile între dezvoltatori, investitori, producători, furnizori, traderi de energie și consumatori finali.

9 Octombrie / NORD Events by Globalworth

Plătește în siguranță prin