De ce
Solar Energy Bucharest Summit?

Solar Energy Bucharest Summit este prima expo-conferință regională dedicată energiei solare și oportunităților pe care le aduce pe termen lung pentru investitori și consumatori. Din 2022, SEBS a devenit locul de întâlnire pentru cei mai importanți jucători din acest domeniu, atât mari producători de echipamente și industrii conexe cât și investitori, consumatori sau furnizori de servicii de consultanță și finanțare.

 

De ce să participi?

SEBS este evenimentul reper pentru cele mai noi informații din piața locală și regională. Speakerii internaționali prezintă, la fiecare ediție, tendițele de piață globale, cele mai noi reglementări și modul în care acestea pot fi folosite pentru a dezvolta o afacere în România, țara cu cea mai rapidă dezvoltare din regiune.

Cu fiecare ediție aducem noutăți despre tehnologiile folosite în dezvoltarea proiectelor de energie regenerabilă și luăm pulsul pieței prin statistici prezentate în premieră în cadrul evenimentului.

De ce să expui?

SEBS beneficiază de susținerea asociațiilor producătorilor de energie regenerabilă din toate colțurile lumii.

Partenerii noștri strategici tradiționali sunt PATRES (Organizația Patronală a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România) și MESIA (Middle East Solar Industry Association)

#SEBS2024 De ce România?

România va deveni până în 2030 un hub energetic regional datorită investițiilor preconizate în sistemul energetic național. Poziționarea geo-politică favorizează aceste investiții ce vin în completarea mixului energetic actual, care include resura nucleară și hidroelectrică. Politicile europene și naționale urmăresc atingerea targetului de 42,5% energie produsă din surse regenerabile, fapt care accelerează producția și dezvoltarea de noi capacități.

Pentru atingerea acestor obiective, România va primi finanțare prin Fondul pentru Modernizare în valoare de aproximativ 15 miliarde de euro până în 2030.

O altă sursă de finanțare a sectorului energetic este Planul Național de Redresare și Reziliență. Prin PNRR energia regenerabilă va beneficia de 595 de milioane de euro în anul 2024.

#SEBS SEBS în cifre

+
participanți
+
speakeri
+
expozanți
+
mil audiența media
+
articole în presă
+
țări participante

SPONSORI

 

PARTICIPANȚI